Artikelen over: Ik ben een sollicitant

Ik weet mijn inloggegevens niet meer van mijn sollicitatie account, wat moet ik doen?

Op het moment dat je het wachtwoord bent vergeten van jouw 365Werk account kan je deze wijzigen. Hiervoor ga je naar het inlogscherm en klik je op ‘wachtwoord vergeten’. Vervolgens vul je je e-mailadres in en klik je op ‘versturen’. Binnen enkele minuten ontvang je een mail met daarin de stappen die je moet ondernemen om je wachtwoord te kunnen wijzigen.

Bijgewerkt op: 13/05/2022