Artikelen over: Ik ben een uitzendkracht

Hoe kan ik de 365Werk webapp downloaden?

De webapp download je gemakkelijk door op installeren te klikken. Dit downloaden gaat misschien anders dan je gewend bent, maar we leggen je precies uit hoe het moet.

Een webapp heeft verschillende voordelen:
Beschikbaar voor desktop, laptop en mobiel/ tablet (Android en iOS)
Geen installatie nodig vanuit Google Play of de App Store

Je kan de webapp vanuit je browser downloaden.
Afhankelijk van je computer of telefoontoestel adviseren wij de volgende methodes om de webapp te installeren.

Computer/Laptop - Windows
Windows in combinatie met Google Chrome (39+) of Microsoft Edge (79+)

Computer - IOS
macOS met Chrome (39+).

Mobiel - IOS
iOS en iPadOS met Safari (11.3+). Volg deze stappen.
Of bekijk dit filmpje

Mobiel - Android
Android in combinatie met Chrome (85+).

Wat is een webapp?
Webapps zijn apps die gebruikmaken van je webbrowser. Met behulp van een speciale snelkoppeling op het bureaublad van een computer of het thuisscherm van een mobiel apparaat, kun je een webapp direct openen. Dit gebeurt niet in je browser, maar in een apart scherm. De adres- en menubalken die je normaal gesproken ziet in je browser, zijn hier niet aanwezig. Een webapp heeft daardoor het uiterlijk van een 'gewone' app.

Een webapp is echter meer dan alleen een cosmetisch schilletje, het maakt gebruikt van geavanceerde functies als offline gebruik en de mogelijkheid om berichten te sturen naar de gebruiker. Dit maakt dat de webapp er niet alleen uitziet als een gewone app, maar ook zo functioneert.

Bijgewerkt op: 17/01/2024